Gužve na aerodromu u Barseloni zbog štrajka

Turisti se suočavaju sa kašnjenjima i dugim redovima na aerodromu "El Prat" u Barseloni zbog štrajka radnika obezbeđenja.
Radnici kompanije za pružanje usluga obezbeđenja "Eulen" traže bolje uslove rada i povećanje broja zaposlenih. Oni su akcije prekida rada, poput jučerašnje, najavili za 6, 7, 11. i 13. avgust i zapretili opštim štrajkom od 14. avgusta, ako se u međuvremenu ne postigne sporazum.
 
Kompanija koja upravlja aerodromima "Aena", koja je u većinskom vlasništvu španske države, saopštila je da bi mogla da kazni novčano "Eulen" jer nije poštovao odredbe sporazuma nakon nekoliko dana štrajka i dugih redova na aerodromu "El Prat" u julu.
 
Aerodrom "El Prat", drugi najprometniji aerodrom u Španiji nakon madridskog Barahasa, glavni je centar za međunarodne prevoznike i turiste koji pokušavaju da dođu do letovališta duž severoistočne obale.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet