Njujorški policajci optuženi da su silovali uhapšenu devojku

Dva njujorška policajca optužena su za silovanje 18-godišnje devojke koju su prethodno vezali lisicama u policijskom kombiju u Bruklinu, piše "Njujork post".
Njujorški policajci optuženi da su silovali uhapšenu devojku
Foto: Pixabay
Kako se navodi, reč je policajcima koji su radili u odeljenju za narkotike u južnom Bruklinu.
 
Prošle nedelje pred porotu je izašla i mlada devojka koja ih je optužila za seksualni napad koji se prema njenoj priči dogodio 15. septembra, nakon što je uhapšena zbog posedovanja marihuane i lekova protiv anksioznosti. 
 
Kako kaže, policajci su je nakon hapšenja odveli na jedno parkiralište gde su je prvo obojica prisilila na oralni seks, a nakon toga ju je jedan od njih silovao. 
 
Izvori iz policije za "Njujork post" kažu da su policajci u razgovoru sa svojim kolegama pričali da je seksualni odnos bio dobrovoljan. Njih dvojica su suspendovani bez prava na platu, rekao je portparol policije. 
 
"Moja klijentkinja bila je oteta, vezana lisicama, brutalno silovana i potom bačena na ulicu od strane dva policajca. Očekujemo da načelnik policije odmah otpusti dotične policajce. Takođe, tražimo da se prestane sa svim uvredama žrtve ovako opakog napada. Veselimo se danu kada će optuženici biti osuđeni za svoj zločin", rekao je advokat devojke.
 
Policajcima preti kazna od minimalno tri, a maksimalno 25 godina zatvora.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet