Lažna nominacija Donalda Trampa za Nobelovu nagradu za mir

Nominacija američkog predsednika Donalda Trampa za Nobelovu nagradu za mir je možda lažna, saopštio je komitet za dodelu te nagrade, javlja BBC.
Trampa je anonimna osoba nominovala zbog njegove "ideologije mira nametnute silom", a komitet za dodelu Nobelove nagrade je izveštaj o slučaju predao sudu.
 
Direktor Nobelovog instituta Olav Njelstad je norveškoj televiziji NRK rekao da postoje sumnje da je Trampova kandidatura falsifikovana.
 
"Imamo razlog za verujemo da je ta nominacija lažna. Slična stvar se najverovatnije dogodila i prošle godine", rekao je Njelstad.
  • ako onda

    01.03.2018 12:30
    Ako je nominacija N Kadić stvarna onda Tramp sigurno dobija nagradu kao čistu peticu.
  • Milomir

    01.03.2018 08:39
    Zašto da ne
    Obama je dobio Nobelovu nagradu za mir posle mesec dana službe i slanja trupa u ratove u Irak itd. Ne vidim razlog zašto i sledeći američki predsednik ne bi stvarno dobio Nobelovu nagradu za mir.
  • Lalo

    01.03.2018 08:22
    Lepo je to...
    Evo ja predlažem da Donald i Volođa, zajedno dobiju Nobela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet