Grčka: Tela bliznakinja za kojima se tragalo nađena u zagrljaju bake i deke

Tela dve bliznakinje, koje su nestale nakon požara u mestu Mati kod Atine, identifikovana su u petak kasno uveče, saopštio je privatni istražitelj porodice, Jorgos Cukalis.
Identifikovana su i tela njihovih dede i bake, u čijem zagrljaju su pronađene devetogodišnje devojčice, navode grčki mediji.
 
Potraga za Sofijom i Vasiliki privukla je veliku pažnju javnosti, a njihov otac je rekao da ih je prepoznao na televizijskom snimku i ponadao se da ih je spasao jedan brod. Kasnije se, međutim, ispostavilo da to nisu bile njegove kćerke, već neke druge devojčice.
 
Premijer Grčke Aleksis Cipras prethodno je rekao da preuzima punu političku odgovornost za smrtonosne požare u Atini u kojima je život izgubilo najmanje 87 ljudi. Grčki premijer je rekao i da ima indicija da je požar namerno izazvan.
  • Boki

    28.07.2018 13:58
    Ostavka bato moj
    Dovede vas narod zbog obećanja, obećali su Grcima da će izaći iz Euro zone i vratiti Drahmu, da će napustit EU. Evo ga već koja godina kako vlada, odgovornost. Daj ostavku ko i Vučić što treba da da. Naravno da je veštački požar kao i u Hrvatskoj što je bio. Pale bolesnici i manijaci u svakom slučaju jadni narod strada.
  • :(

    28.07.2018 13:19
    :(
    Najdublje saucesce
  • Podbarac Original

    28.07.2018 13:01
    Tragedija
    Najiskrenije saucesce roditeljima,nemam reci da opisem tugu niti suza da zalijem,ovo je najgore sto se coveku moze desiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet