Dadilja zlostavljala dete

Jedna dadilja u Sjedinjenim Državama optužena je za zlostavljanje deteta koje je čuvala pošto su roditelji posumnjali i postavili kameru da snimaju njeno ponašanje, preneli su mediji.
Jedna dadilja u Sjedinjenim Državama optužena je za zlostavljanje deteta koje je čuvala pošto su roditelji posumnjali i postavili kameru da snimaju njeno ponašanje, preneli su mediji.

31-godišnja Andrea Agilar iz Nortvest Sajda u Ilinoisu pritvorena je pod kaucijom od 25 hiljada dolara i 3. marta je očekuje preliminarno saslušanje, rekla je predstavnica tužioca okruga Kuk, Tandra Simonton.

Kako su preneli tamošnji mediji, Agilarova je bila dadilja 15-mesečnoj devojčici od marta prošle godine, ali su roditelji u jednom trenutku primetili da je dete povučeno i čudno se ponaša. Kada su joj na telu primetili nekoliko modrica, postavili su kameru da bi snimili dadiljine svakodnevne aktivnosti sa bebom.

Ispostavilo se da žena fizički napada nesrećnu devojčicu, pa se na snimku od 18. februara vidi kako guši i nasilno trese bebu koja sedi u svojoj stolici. Nakon ovog incidenta, dete je zadobilo modrice na vratu, pa su je roditelji odveli u bolnicu, piše Wlsam.com.

Prema policijskim navodima, Agilar je priznala da je napadala devojčicu a istraga je još u toku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet