Beba preživela pad s petog sprata

Jednogodišnja devojčica, pala je s prozora petog sprata zgrade, jer je njen otac ostavio samu dok je kupao njenog brata blizanca. Ona je u kritičnom stanju prevezena u bolnicu.
Jednogodišnja devojčica, pala je s prozora petog sprata zgrade, jer je njen otac ostavio samu dok je kupao njenog brata blizanca. Ona je u kritičnom stanju prevezena u bolnicu.

Devojčica je pala s prozora petog sprata zgrade u Njujorku. S visine od 15 metara, pala je na beton, prenosi 24 časa. Tada je ulicom prolazio bolničar Vil Stends, čija devojka živi u komšiluku. Ugledao je bebu kako leži u lokvi krvi, umotanu u ćebe, i odmah je pozvao kolege lekare.

"Video sam maleno telo na asfaltu. Pomislio sam da je lutka, ali je ipak bila malo prevelika za igračku. Dozivao sam roditelje jer sam mislio da su u blizini i tek tada sam ugledao krv ispod njene glave. Okrenuo sam je na bok kako bi mogla da diše", ispričao je Vil Sends za ABC.

Hitna pomoć prevezla je devojčicu u bolnicu u kojoj su konstatovali da je u kritičnom stanju.

Do nesreće je došlo kada je njen otac kupao njenog brata blizanca i uopšte nije video da je nesrećna devojčica pala kroz prozor. U vreme pada, majka nije bila u stanu a otac je primetio da mu nema ćerkice tek kada je čuo zvuk sirene s ulice. Čovek je izašao na prozor i uhvatio se za glavu kada je shvatio da su sve te policijske patrole i kola hitne pomoći ispred njegove zgrade zbog njegove jednogodišnje bebe, prenosi Smedia.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet