Ministar saobraćaja vozio pijan

Ministar saobraćaja u vladi Zeničko-dobojskog kantona Raif Seferović kažnjen je sa 200 evra i dva meseca zabrane upravljanja vozilom zbog vožnje u pijanom stanju.
Ministar saobraćaja u vladi Zeničko-dobojskog kantona Raif Seferović kažnjen je sa 200 evra i dva meseca zabrane upravljanja vozilom zbog vožnje u pijanom stanju.

Policija je Seferovića prošle nedelje zaustavila na ulazu u Zenicu, a alkotest je utvrdio da je imao 2,17 promila alkohola u krvi.

Očevici tvrde da je Seferović pretio policajcima da će ostati bez posla, kao i da će se žaliti ministru policije. Policajci su mu, ipak, ispisali kaznu i oduzeli vozačku na dva meseca.

"Dnevni avaz", međutim, saznaje da su policajci koji su zaustavili ministra već sutradan premešteni na druge poslove. Kako se precizira, jedan od njih, koji već deset godina radi kao saobraćajni policajac, navodno je nakon telefonske naredbe ministra policije Rifata Delića, Seferovićevog kolege i prijatelja, iznenada postavljen na portirnicu. Delić je, međutim, to demantovao.

Seferović je priznao da je tokom incidenta bilo teških reči, ali da od Delića nije tražio premeštaj policajaca. "Ja sam čovek legalista i priznajem da sam pogrešio. Žao mi je što sam ugrozio živote ljudi, ali, na sreću, sve se završilo na kazni. Iako je tu noć bilo teških reči, zaista ne bih nikad tražio osvetu i ne želim da ti pošteni momci ispaštaju što su radili svoj posao", kazao je Seferović "Avazu".

  • 01.02.2012 16:02
    A da
    daš ostavku to ne bi ni pomislio a?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet