Majka upucala sinove na spavanju

Obdukcija tela Srđana Došena (27) iz Kozarske Dubice, kojeg je iz pištolja ubila njegova majka Milena, pokazala je da je pogođen jednim metkom u desnu slepoočnicu, rekla je zamenica portparola banjalučkog Okružnog tužilaštva Mira Miletić.
Obdukcija tela Srđana Došena (27) iz Kozarske Dubice, kojeg je iz pištolja ubila njegova majka Milena, pokazala je da je pogođen jednim metkom u desnu slepoočnicu, rekla je zamenica portparola banjalučkog Okružnog tužilaštva Mira Miletić. Miletićeva je dodala da je na Srđana pucano iz pištolja marke CZ kalibra 7,62 milimetra.

Srđanov brat Dragan Došen (24), u koga je, takođe juče ujutru, pucala majka Milena, operisan je, nalazi se u dubokoj komi, priključen je na aparate za disanje i dalje prognoze su neizvesne, saopšteno je iz banjalučkog Kliničkog centra.

Milena Došen iz Kozarske Dubice pucala je u dvojicu sinova u teškom psihičkom rastrojstvu u trenutku dok su oni spavali, a zatim je popila esenciju i kasnije tokom dana preminula od posledica trovanja.

Zbog ove tragedije u Kozarskoj Dubici je sutra proglašen dan žalosti. Nastradali Srđan Došen bio je vlasnik diskoteke "Kalipso" u Kozarskoj Dubici, dok je teško povređeni Dragan bio zaposlen u opštini Kozarska Dubica kao komunalni policajac, a obavljao je i funkciju predsednika Opštinskog odbora mladih SNSD-a Kozarska Dubica.

Načelnik opštine Kozarska Dubica Nino Jauz je, kako su preneli banjalučki mediji, rekao da Dubica juče pretrpela veliki šok i gubitak zbog tragedije porodice Došen. On je kazao da je reč o uzornoj porodici i dobrim momcima koje su svi znali i voleli.

Direktor Doma zdravlja "Kozma i Damjan" u Kozarskoj Dubici Radenko Reljić potvrdio je da je Milena Došen 10 godina bila redovan pacijent Centra za mentalno zdravlje u Kozarskoj Dubici. On je potvrdio da se Milena Došen javila lekaru veče pre tragičnog događaja jer se nije osećala dobro, te da je u dubičkom Domu zdravlja primila infuziju sa antipsihološkom terapijom, nakon čega je puštena kući. Reljić je naveo da obolela tada nije pokazivala znakove bilo kakve agresije, te da je otpuštena u dobrom stanju.

Bolnički izvori u Kozarskoj Dubici potvrdili su da je otac nastradalih mladića Željko Došen, koji je juče hospitalizovan nakon porodične tragedije, danas stabilnijeg zdravstvenog stanja i da je otpušten na kućno lečenje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Tusk rekonstruisao vladu Poljske

Poljski premijer Donald Tusk danas je rekonstruisao vladu, u sklopu koje će dosadašnji koordinator specijalnih službi Tomaš Sjemonjak stupiti na dužnost ministra unutrašnjih poslova.