Stavljaju beton u orahe

Lažne najk patike, lažni Ajfoni, lažne dizel pantalone...Na sve smo već navikli kada su u pitanju proizvodi koji dolaze iz Kine.
Lažne najk patike, lažni Ajfoni, lažne dizel pantalone...Na sve smo već navikli kada su u pitanju proizvodi koji dolaze iz Kine.

Međutim, najmnogoljudnija zemlja sveta ne prestaje da nas iznenađuje svojom inovativnošću na polju lažiranja proizvoda.

U nameri da ostvare što veći profit, trgovci su u ovoj zemlji počeli da otvaraju orahe koji se lako razdvajaju, iz njih vade plod, stavljaju komadić betona umotan u papir kako se ne bi čuo pri pokretu i ljusku spajaju lepkom.

Izvesni gospodin Li je kupio 2,5 kilograma oraha od mesnog preprodavca u Žengžu Sitiju, u provinciji Henan. Nakon što se vratio kući i otvorio jedan, pronašao je komadić betona.

  • 14.12.2013 21:11
    Lalo, postoje i kvalitetni kineski proizvodi. Malo prosetajte po svetu... Ovo sto je vama 'poznato' je djubre namenjeno za zemlje treceg i cetvrtog sveta.
  • Lala1

    23.02.2013 05:06
    Bojkot kineskih proizvoda
    Sve kineske proizvode treba bojkotovati. Njihov (NE)kvalitet je svima nama dobro poznat.
  • kupicu

    21.02.2013 20:56
    domaci
    orah, pa makar i kostao duplo......sta ce mi kineska sranja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet