Zapalila sina i muža

Kineskinja Šen Dan (40) iz Grada Đinhua u pokrajini Džeđijang je smatrala da je muž "ne poštuje", pa je pokušala da ga zapali, kao i četvorogodišnjeg sina.
Kineskinja Šen Dan (40) iz Grada Đinhua u pokrajini Džeđijang je smatrala da je muž "ne poštuje", pa je pokušala da ga zapali, kao i četvorogodišnjeg sina.

Ona je izletela iz kuće nakon svađe oko novca, da bi se ubrzo zatim vratila s kantom benzina, silom pokušala da sruči gorivo niz grlo svom četvorogodišnjem sinu, a zatim mališana dovukla do otvorenog plamena plinske peći.

Kada je otac intervenisao, Šenova je prosula benzin, vatra je buknula i svo troje je zahvatio plamen.

Dečak se trenutno bori za život. Pretrpeo je opekotine na 37 odsto površine tela, prvenstveno po glavi, verovatno će ostati slep i nesposoban da govori, a teško su mu oštećena i pluća.

Sen Dan (40) i njenom suprugu Džangu Mengtingu (48) je ovo oboma bio drugi brak, u kom su ubrzo dobili sinčića po imenu Duduo. Ona je iz prethodnog braka imala odraslu ćerku, dok on izgleda nije imao dece.

Kada je vatra buknula, Džang je, iako i sam zahvaćen plamenom, uspeo da sačuva prisebnost, i da dete u naručju odnese do dnevne sobe, gde ga je umotao u ćebad i ugasio. I on i supruga, koja će nakon lečenja biti izvedena pred sud, pretrpeli su opekotine na 15% površine tela.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet