Pronađena druga crna kutija iz alžirskog aviona

Eksperti UN pronašli su danas drugu crnu kutiju iz alžirskog aviona koji je pao na severu Malija, sa najmanje 116 putnika i članova posade.
Eksperti UN pronašli su danas drugu crnu kutiju iz alžirskog aviona koji je pao na severu Malija, sa najmanje 116 putnika i članova posade.

"Pronađena je druga crna kutija na mestu udesa", navodi se u saopštenju mirovne misije UN.

Francuski vojnici juče su pronašli jednu crnu kutiju iz alžirskog aviona, rekao je francuski predsednik Fransoa Oland i potvrdio da u avionu nema preživelih.

Francuski zvaničnici su takođe saopštili da su verovatni uzrok pada aviona loše vremenski uslovi, ali ne isključuju mogućnost terorističkog napada, prenela je francuska agencija. U avionu je bio 51 francuski državljanin.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet