Parada ponosa 26. oktobra u Podgorici

Parada ponosa u Podgorici održaće se u nedelju, 26. oktobra, saopštili su danas organizatori Montenegro Prajda NVO Queer Montenegro.
Parada ponosa u Podgorici održaće se u nedelju, 26. oktobra, saopštili su danas organizatori Montenegro Prajda NVO Queer Montenegro.

Organizatori prajda su poručili da će podgorički prajd biti test demokratije celog društva.

"Očekujemo snažniju podršku predstavnika političkih partija, vlade i državnih institucija kroz direktno prisustvo većeg broja visokih zvaničnika povorci. U povorici ove godine očekujemo ministre za ljudska i manjinska prava, unutrašnjih poslova, rada i socijalne politike i ombudsmana", saopštili su organizatori parade.

Parada ponosa koja je zakazana za 26. oktobar biće druga po redu koja će se održati u Podgorici. Pre toga, parada ponosa je održana u Budvi.

  • Лука Лабан

    03.10.2014 06:59
    Толерантни Хришћани су се показали сад је време ..
    ...да видим параде у Сарајеву,Тирани, Приштини,Ријаду... Ево дајем им подршку да се прошетају!!! И тамо се поштују различитости,људска права,то су сигурне земље,бастиони демократије......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet