Beograd na vodi - Počela prodaja stanova u dve kule

Danas je zvanično počela predprodaja stanova u dve rezidencijalne kule, koje će biti izgrađene u okviru projekta "Beograd na vodi", a poziv za prijavu zainteresovanih kupaca objavljen je u listu Blic.
Danas je zvanično počela predprodaja stanova u dve rezidencijalne kule, koje će biti izgrađene u okviru projekta "Beograd na vodi", a poziv za prijavu zainteresovanih kupaca objavljen je u listu Blic.

Cena kvadrata nije objavljena.

Na sajtu www.belgradewaterfront.com objavljen je upitnik sa najosnovnijim podacima koje zainteresovani kupci mogu da popune, kao i pitanje o nacionalnosti i zemlji prebivališta zainteresovanog kupca. Upitnik sadrži i pitanja o strukturi stana za koje su kupci zainteresovani, broju spavaćih soba, na primer, kao i način na koji žele da budu kontaktirani.

U pozivu za prijavu je navedeno da moderni jednosobni, dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi imaju prostrane terase, bašte i spektakularan pogled na Beograd i reke. "Pogodnosti od kojih zastaje dah: parkovi i bašte, igralište za decu, bazeni i prostorije za rekreaciju i odmor", piše u opisu poziva kupcima. Takođe, navodi se da je "BW Residences - savršen izbor, kako za porodice tako i za poslovne ljude koji žele da im život u novom domu pruži nezaboravne trenutke".

Podseća se i da će se u neposrednoj blizini nalaziti: Hotel sa 5 zvezdica, Kula Beograd, Belgrade Mall, Beogradski Park, Savska promenada... Oglas o predprodaji pod nazivom "Zakoračite u novu dimenziju stanovanja. Prijavite se!", objavljen je i u dnevnim novinama i njime se građani obaveštavaju da više informacija mogu dobiti na pomenutom sajtu ili pozivom na brojeve telefona 011 7 888 888 ili besplatnim pozivom na 0800 300 888. Inače, u okviru projekta "Beograd na vodi," na leto će početi izgradnja dve rezidencijalne kule od 20 spratova, površine 68.000 metara kvadratnih.

Kule, čija je realizacija planirana u prvoj fazi projekta, predstavljene su na štandu kompanije Igl Hils na 26. Međunarodnom sajmu nekretnina (MIPIM) u Kanu, a maketa dve stambene zgrade od ove sedmice treba da bude izložena u BW galeriji, u Karađorđevoj ulici u Beogradu.

  • Micko

    17.03.2015 20:04
    Ne znam cemu negativni komentari na ovakvu vest.Pa Odlicna je stvar sto su su se nasli u predpodaji takvi stanovi,bice dosta povoljniji nego kad budu izgradjeni .Treba Jos vise takvih projekata da i mi gradjevici imamo posla.
  • cika misko

    16.03.2015 22:09
    Zbog ovoga je i bio predstavljen projekat na sajmu nekretnina u Kanu, da bi se kupci animirali i da bi se unapred obezbeila prodaja stanova, a samim tim i priliv novca.
  • ivan

    16.03.2015 22:08
    Sram vas i stid bilo!Ovamo promovisete gradnju,a do gradjevinske dozvole u NS teze doci nego do dozvole za izgradnju nuklearne elektrane u nekoj normalnoj drzavi.Dzabe vam 28 dana kad se u katastru ceka 280 dana,a zig vraca projekte koje je prethodno radnicka 2 usvojila bez ikakvog zakonskog osnova!Sad projekti ne idu vise u Radnicku,ali bice zato urbanisticki inspektori gde ce neko moci da dobije jedno,a neko drugo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija