Bivši direktor Železnice pragovima podigao svoj vinograd

Dragoljub Simonović, bivši direktor "Železnica Srbije", nove drvene železničke pragove ugradio je u svoj vinograd u Vrčinu.
Dragoljub Simonović, bivši direktor "Železnica Srbije", nove drvene železničke pragove ugradio je u svoj vinograd u Vrčinu.

Izvor Blica navodi da su kamioni Železnica doneli pragove i da su poslužili za špalire za lozu u vinogradu Simonovića, dok deo na parkingu iza kuće stoji mesecima.

Kako piše list, ovi pragovi vrede hiljade evra. Pragovi su bili namenjeni za izgradnju i rekonstrukciju ruiniranih srpskih pruga, a Simonović je za svog mandata izgradio samo osam kilometara pruge Beograd-Pančevo.

Bivši direktor demantuje da je drvene pragove ugradio u vinograd i tvrdi da ih nema u dvorištu.

- Imam vinograd i špalire u njemu, koje sam kupio. Nije tačno da sam ih ugradio od drvenih pragova. Ne znam odakle vam ta informacija jer sam se ja žestoko borio protiv krađe u železnici. Ako kažete da imate slike, te pragove je neko mogao da podmetne i da ih fotografiše - naveo Simonović za Blic, koji je tekst ilustrovao upravo sa fotografijama pragova naslaganih u vikendici.

Dragoljub Simonović je smenjen u julu prošle godine sa mesta generalnog direktora Železnica Srbije posle svega godinu i po dana. Kao moguće razloge za smenu mediji su navodili vezivanje njegovog imena za brojne afere i malverzacije u tom preduzeću, bahato trošenje, te zapošljavanje rodbine i prijatelja.

  • Nišlija

    27.04.2015 18:10
    Anonimus - Republika Vojvodina
    Ma nemoj, vaš Sremac je oslikavajući vojvođanski mentalitet napisao "Pokondiranu tikvu" i "pop Ćiru i pop Spiru", tako da bi bilo bolje da pogledaš vas prvo.
    Živela nezavisna republika Srbija
  • 27.04.2015 14:56
    Republika Vojvodina
    za "MONTIRAN TEKST"
    Prika pa ti mora da si neko ozbiljno jajce kad pretis maticnim brojkama i informacijama od drzavnog znacaja...ili ti je djed radio u udbi pa ti to genski...
    hahahahahaaa....jako si opasan.
    Pozdravite mamu vasu informisanu...
  • 27.04.2015 14:26
    pomeranje granica gluposti
    Veoma glup izgovor. Kako je neko mogao doneti toliko necega i slikati se na bilo cijoj zemlji :) izgleda su svi ovi direktori i radikali bisi i sadasnji veoma govedasto tupi ljudi.

    A sta se jos vidi direktore bivsi? Da nije obnovljena zeleznica nista decenijama zbog primitivnih lazova poput tebe. A to kako propada se vidi iz nedelje u nedelju na mnogo nacina...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija