Uhapšeni posle potere na Limanu, sprečen obračun

Novosadska policija uhapsila je večeras na Limanu dvojicu mladića, a kod jednog je pronađen pištolj "zbrojovka".

Novosadska policija uhapsila je večeras na Limanu dvojicu mladića, a kod jednog je pronađen pištolj "zbrojovka".

Dva mladića, starosti 21 i 22 godine, pokušali su bekstvo u crnom "audiju" novosadskih tablica. U spektakularnoj poteri policajci su oko 20 sati presreli automobil, koji se provlačio kroz blokove zgrada.

Kako kažu u policiji, jedna patrola ih je primetila kako kolima kruže Limanom, kao da nekog traže ili osmatraju. Kada su policajci krenuli za njima, oni su pokušali da pobegnu, ali su blokirani i zaustavljeni u Balzakovoj ulici kod broja 39. Ponovo su pokušali bekstvo, ali su ih inspektori i pripadnici žandarmerije zaustavili i savladali.

Uhapšeni su Dušan Ž. (1994) iz Novog Sada i Branko Š. (1993) iz Veternika. Pored pištolja, kod njih su pronađeni nož i desetak grama heroina.

Oni su, kako se nezvanično saznaje, pripadnici navijačko-huliganske grupe, a policija ih je sprečila u nameri da se obračunaju sa protivnicima.

Od ranije su poznati policiji, a kod jednog od njih pre desetak dana je u policijskoj akciji "Čistač" pronađena veća količina municije.

Oni su privedeni u policijsku stanicu i protiv njih će biti podnete prijave zbog prekršaja Zakona o oružju.

  • varga

    09.05.2015 18:57
    pusteni
    samo da znate da su pušteni iz pritvora
  • 08.05.2015 14:05
    a pa to sto pustaju nije nista
    Jednom su divljaci neki prijavljeni sto su pustali muziku glasno iz auta pored zgrade na travnjaku i urlali od ponoci do 4 ujutro a sve se to culo jasno kroz zatvorene prozore...i kad je pozvana policija dosla cudom kulturno ih je opomenula a najveci govedar je divljacki zaurlao: "boli me k---- sto ne moze da spava".

    I posle toga nije kaznjen ni sto pljuje po gradjanima i izivljava se u tudjem kraju a ni za uvredu policiji jer je tako i na njih pljunuo... Ali bar je bagra u pola 5 otisla konacno, ostavili su zgradu na miru eto...
  • 08.05.2015 13:59
    za Bord-a odgovor
    Pa jednostavno je, oni zato ove zesce momke pustaju tako lako zato sto su njima slicni...pa se saosecaju s njima, zao im je da ih kazne kad su toliko slicni...slicno se u slicnom rastvara itd.

    a to je odavno poznato da u policiji ima mnogo kriminalnih osoba(ne moraju biti osudjivani!)...na razne nacine...mozda neki bivsi ili su agrsivci tipovi, bilderi itd. Raznovrsna je paleta Balkanskih "organa reda"...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.