Brzo i efikasno do pomoći na putu – kad vam automobil zataji

Sezona letnjih godišnjih odmora već je počela, stoga, ukoliko putujete, važno je misliti na sopstvenu kao i sigurnost svoje porodice, što se može osigurati preventivno, za više godina unapred.
Sezona letnjih godišnjih odmora već je počela, stoga, ukoliko putujete, važno je misliti na sopstvenu kao i sigurnost svoje porodice, što se može osigurati preventivno, za više godina unapred.

 

"DDOR Novi Sad" je zbog velike potražnje, tržištu ponudio specijalnu akciju za kopovinu polise "Pomoć na putu", sa trajanjem od 5 godina, a u periodu od 1. juna do 31. decembra 2015. godine.

Pomoć na putu (paketi Standard i Ekskluziv), obezbeđuje brzu i efikasnu asistenciju u slučaju nepredviđenih okolnosti koje mogu da se dogode na putevima u Srbiji i Evropi.

Za prvu godinu osiguranja u petogodišnjem trajanju polise DDOR je obezbedio specijalne popuste. Ukoliko se polisa kupi preko interneta, popust je 50 odsto, a za kupovinu na prodajnim mestima DDOR-a, popust je 30 odsto. Ovo osiguranje može da zaključi svako čije je vozilo registrovano, bez obzira koju polisu osiguranja od autoodgovornosti osoba ima.

"DDOR Novi Sad" obezbeđuje pomoć na putu 24 časa dnevno, kao i pokriće neophodnih troškova pomoći u slučaju kada automobil nije u voznom stanju ili je nepodoban za dalju sigurnu vožnju. U saradnji sa kompanijom "Europ Assistance", obezbeđuje se pomoć, kao i pokriće troškova u slučaju nevolje zbog kvara, oštećenja, uništenja ili krađe vozila. Polisom osiguranja obuhvaćeno je pokriće troškova za vlasnika vozila, vozača koji je upravljao osiguranim vozilom, putnike koji su putovali u momentu nezgode, vozača ili kompanije koja će nakon kvara prevesti vozilo.

Kako biste sebi obezbedili ovu važnu polisu osiguranja, DDOR možete kontaktirati putem njihovog sajta www.ddor.rs ili putem korisničkog centra "DDOR Novi Sad", besplatnim pozivom na broj 0800 303 301.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.