Voz pregazio čoveka kod Sremskih Karlovaca

Noćas, sat i po posle ponoći u Sremskim Karlovcima prema Banstolu voz je pregazio muškarca.
Noćas, sat i po posle ponoći u Sremskim Karlovcima prema Banstolu voz je pregazio muškarca.

Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt na licu mesta. Sem ove tragedije, u protekla 24 časa je još četvoro povređeno u udesima.

Najteže je prošla žena stara 45 godina koja je zadobila teške povrede u saobraćajci na autoputu. Ona je povređena u sudaru automobila i kamiona na oko pet kilometara od mosta kod Beške prema Novom Sadu, a prema nezvaničnim informacijama automobil koji se kretao iz pravca Beograda udario je u kamion iz za sada nepoznatih razloga.

U samom Novom Sadu žena stara 43 godine lakše je povređena u saobraćajnoj nezgodi na uglu Maksima Gorkog i Bulevara oslobođenja, dok je sa sličnim povredama prošao jedan 55-godišnji muškarac u saobraćajnoj nezgodi na Bulevaru cara Lazara. Povređen je i jedan 25-godišnji mladić u udesu na nasipu u Futogu.

  • Deka

    10.06.2015 20:55
    Misterija zvana Karlovci !!!
    Svako malo neko dodje u Karlovce da se napije, neko da se slika za FB a neko da skoci pod voz! Neko je kanda prosuo neku opasnu dzibru na tu dolmu, tu stalno skacu pod voz !!!
    Treba Uprava za vanredne situacije da spere tu dolmu malko!!
  • Venom

    09.06.2015 16:43
    nasip
    A na nasipu lepo stoji tabla "samo za biciklove",al sta ces,takvi smo ti mi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija