Sutra o poskupljenju struje

Ministar privrede Srbije Dušan Vujović izjavio je da će na sutrašnjoj sednici Vlade Srbije biti doneta odluka o poskupljenju struje.
Ministar privrede Srbije Dušan Vujović izjavio je da će na sutrašnjoj sednici Vlade Srbije biti doneta odluka o poskupljenju struje.

"Očekujem da sutra na (sednici) Vladi imamo odluku o ceni struje i nakon toga će (ministar energetike Aleksandar) Antić izaći u javnost", rekao je Vujović za RTS.

Govoreći o uslovima koje je pred Srbiju postavio Međunarodni monetarni fond, a među kojima je i cena struje, rekao da će na sutrašnjoj sednici biti i dokument koji se šalje u Vašington, a u kom se preciziraju sve stvari koje su s dogodile u prvom kvartalu ove godine.

Po dogovoru sa MMF-om struja je trebalo od 1. aprila da poskupi za 15 odsto, ali je na predlog Vlade odlučeno da se taj rok pomeri.

  • Miki

    09.06.2015 17:40
    Pokusace da povecanje cene struje bude u sto manjem procentu jer gradjani vec podnose teret reformi.
  • iva

    09.06.2015 17:05
    Boze moj cim se pomene poskupljenje trci se na ulice i strajkuje. dokle vise tako zar ne mozemo kao i sav normalan svet da shvatimo realnost. Sve to je normalno ako se plate povecaju, ali gospodo draga mora da se radi,i stvarno ko u ovoj zemlji radi ako ima toliko vremena za piskaranje i kritikovanje .
  • 09.06.2015 15:55
    Dragane ti si idiot!!!
    Molio bih nekog od funkcionera ili botova da mi objasni zašto struja mora da poskupi?
    Je li poskupela proizvodnja? Jesu li povećani troškovi? Zahvaljujući kome? Kako za vreme nezamenljivog i nepogrešivog direktora sa najskupljim ručnim satovima u Srbiji?

    Ako nije ništa od navedenog, želeo bih da mi neko objasni da li smo mi uopšte država? Ko nam određuje cenu struje? Iz kojih EKONOMSKIH razloga? Koje su uopšte funkcije predsednika vlade i ministra?

    Hajde sad o još jednoj stvari, koja SAMO NA PRVI POGLED, nema veze sa temom!
    Zar nije BAŠ DANAS istekao ultimatum koji ste dali radnicima Elektrovojvodine na potpis, pod ucenom gubitka radnog mesta?
    Neka neko proveri gde su ZVANIČNO zaposleni radnici Elektrovojvodine!
    To je trenutno Elektrodistribucija Beograd, na osnovu saglasnosti koju su morali potpisati pod pretnjom otkaza!

    Uvek sam bio protiv autonomaša, ALI, proleće je stiglo, ŠTA ČEKA VOJVODINA???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija