FOTO: Lančani sudar na Bulevaru Evrope, povređena žena

Jedna osoba povređena je u teškom lančanom sudaru koji se u četvrtak oko 18 časova dogodio na Bulevaru Evrope, saznaje 021.
Jedna osoba povređena je u teškom lančanom sudaru koji se u četvrtak oko 18 časova dogodio na Bulevaru Evrope, saznaje 021.

Prema rečima našeg reportera sa lica mesta, do sudara je došlo kada je vozač "alfa romea" novosadskih tablica izgubio kontrolu, izazvao lančani sudar naletevši na sivi "fijat doblo" i crvenu "dačiju" beogradskih tablica.

Kako saznajemo, u udesu je povređena žena, vozač "dačije", a zadobila je povrede glave. Ostali učesnici prošli su bez povreda.

Kako za 021 kažu svedoci, "alfa romeo" išao je ogromnom brzinom i udario u "dačiju". Potom se okretao u vazduhu i završio krovom okrenut na asfaltu.

Činilo se, kažu svedoci, da vozač nije imao kontrolu nad vozilom. "Dačija" je teško oštećena, a od siline udarca se točak "romea" zalepio za "dačiju".

Na teren je izašla ekipa Hitne pomoći, koja je putnicu zbrinula.

  • mikilauda

    30.06.2015 23:09
    Policijski "presretaci" izazivaju vozace u saobrac
    Na onaj komentar od Anonimus - ccc..., verovatno je taj Audi crni u Petrovaradinu bio presretac(A6). Inace daj da stavimo ogranicenje brzine na 40km/h jer do te brzine pomaze vazdusni jastuk. A nemci imaju svoj "Autoban" bez ogranicenja brzine a mi cemo brze pruge...
  • Matko

    23.06.2015 11:59
    Nasilnik
    Taj sa Alfom je vec pre nekoliko dana ludovao i preticao na Bulevaru na semaforima se prestrojavao sa trece na prvu kroz crveno itd.
    Znaci svaki snimak ovakvih divljaka predati policiji snimak itekako vazi pustite te price da snimak NE vazi. Itekako je validan ja sam vec poslao par komada za manijake koji prolaze kroz crveno.
    Ovaj neka je ovako zavrsio sa Alfom imam u autu njegove tablice zapisao sam ih e sad se misli kad ces opet da ludujes. Tesku rigoroznu kaznu mu dajte zbog nasilnicke voznje, prestrojavanja bez migavca i divljanja. Zamislite da je skrenuo od udarca u igraliste puno dece?
  • ss

    20.06.2015 20:12
    Zbog takvih kao sto je vozac alfe i dolazi do nezgoda.
    odavno je poznato da vozaci takvog automobila jurcaju po gradu.

    E sad ajde vi meni objasnite,kako je to dacia izazvala sudar?
    ako mu se dacia ubacivala ispred njega,kako se onda nije alfa zakucala u desni ili zadnji deo automobila nego u levi?
    Ocigledno je da je vozac alfe pokusao da udje u desnu traku a da nije ni video da je neko u toj traci,tako da il je vozac bio pijan ili glup

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija