Poginuo mladić u sudaru automobila i kombija

Dvadesetčetvorogodišnji P.N. preminuo je od posledica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu. Njegov saputnik je jedva izvučen kroz gepek.
Dvadesetčetvorogodišnji P.N. preminuo je u Urgentnom centru od posledica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu. Njegov saputnik je jedva izvučen kroz gepek.

Mladić je preminuo na reanimaciji, a pored njega u sudaru putničkog automobila i kombija je povređen i sedamnaestogodišnji K. A.

Nesreća se dogodila posle skretanja za Padinsku skelu oko 17:40 sati.

"Dve osobe su dovezene u Urgentni centar. P. N. koji je 1991. godište preminuo je na reanimaciji. Druga osoba, K. A. je trenutno na dijagnostici", rekla je Aleksandra Berić iz Urgentnog centra.

Kako saznaju "Večernje novosti" do nezgode je došlo kada je automobil “ford fijesta” ođednom skrenuo u suprotnu traku i naleteo na kombi, koji se kretao iz Zrenjanina ka Padinskoj skeli. Od siline udarca kombi se okrenuo, udario u saobraćajni znak i sleteo u žbunje.

Vozač kombija, kako se dodaje, prišao je u pomoć povređenima, pri čemu je pomogao da se vozač "forda" izvuče iz automobila kroz gepek, pošto je vozilo bilo smrskano.
  • 29.06.2015 01:58
    Hej!
    Namas prava da vozis i da ubijes druge u saobracaju@

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija