Dečak iz Inđije poginuo, članovi porodice povređeni kod Zvornika

Dečak je poginuo, a članovi porodice su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica u mestu Tabana.

Dečak je poginuo, a članovi porodice su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica u mestu Tabana.

Dežurni hirurg Opšte bolnice Zvornik Radivoje Novaković rekao je Srni da je jedan dečak dovezen bez znakova života, dok su ostali pacijenti primljeni sa težim stepenom povreda.

On je dodao da je reč o petočlanoj porodici iz Srbije. - Dva dečaka su primljena sa težim povredama, od kojih jedan ima prelom butne kosti, a drugi povredu glave, rekao je Novaković i dodao da otac ove porodice ima prelom podlaktice i grudnog koša.

Prema njegovim rečima, majka ove porodice imala je lakše povrede. - Nakon ukazane neophodne lekarske pomoći, pacijenti su u stabilnom stanju upućeni sanitetskim vozilima u Urgentni centar u Beograd na dalje lečenje, rekao je Novaković.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija