Gorana Jevtića očekuje 14 meseci zatvora?

Glumcu Goranu Jevtiću preti zatvorska kazna od 14 meseci zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnikom, s obzirom na to da je tužilac odbio njegovu ponudu da prizna sve nedozvoljene radnje i plati 100.000 dinara u dobrotvorne svrhe.
Glumcu Goranu Jevtiću preti zatvorska kazna od 14 meseci zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnikom, s obzirom na to da je tužilac odbio njegovu ponudu da prizna sve nedozvoljene radnje i plati 100.000 dinara u dobrotvorne svrhe.

Kako Blic saznaje, tužilac smatra da ima dovoljno dokaza da se glumac osudi na zatvorsku kaznu od 14 meseci za obljubu nad nemoćnim licem i nedozvoljene polne radnje. Jevtićeva ponuda za pogodbu stoji u dosijeu tužioca, a Jevtić i njegov pravni tim pokušali su da iskoriste zakonsku mogućnost da prizna delo za koje se tereti i uz nadoknadu  se oslobodi suđenja.

Osnovno javno tužilaštvo u Somboru podiglo je optužnicu protiv poznatog glumca zbog sumnje da je nad maloletnim K. L. počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje, što je za Blic potvrdio tužilac iz Sombora Goran Babić. Nakon što je ovaj list 22. oktobra prošle godine objavio informaciju da je otac dečaka pondeo krivičnu prijavu protiv glumca, policija je odmah došla u njegov stan kako bi uzela izjavu. On je to odbio dok ne angažuje advokata, što je kasnije i učinio.

Jevtić je, piše Blic, odbio poligrafsko ispitivanje u policiji.

Prijava je, kako se ranije pisalo, podneta zbog navodne obljube nad 14-godišnjim dečakom, za vreme lanjskog festivala "Pozorišni maraton" u Somboru.

U odbranu Jevtića tada su stale njegove kolege, koje su pokrenule i potpisivanje peticije podrške, sam glumac se nije oglašavao, ali su pojedini mediji preneli da je on odbacio te optužbe uz tvrdnju da je reč o glupostima.

  • 27.07.2015 13:25
    i šta sad, on je glumac pa nema veze... ma nemoj... u najgori zatvor pa njemu to isto da rade.... mada... možda bi mu se to dopalo. Ma na kolac bre!
  • Suncanica

    27.07.2015 09:35
    Kad je ovaj lik bio medju nasim najboljim glumcima!!!!!?????
  • Leo

    26.07.2015 16:44
    Sve dokazi protiv njega.
    Ako je gey, ne znači da može da radi šta hoće, pogotovo ne sa maloletnicima. U članku je izostavljeno, dok su drugi mediji izneli, da Goran Jevtić se zbližio sa ovom maloletnikom, pa čak su izlazili zajedno u kafiće. Osim posla, ŠTA on ima da se zbližava sa maloletnicima? Šta on ima da se zbližava sa bilo kojom detetom? Iz kog razloga? Pa zato je i odbio poligraf, jer je kriv. Sve ukazuje na to da je počinio to krivično delo. Šta ima tu da se mulja kada je čist slučaj?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija