Na granici se čeka do pola sata

Saobraćaj je pojačan na putevima koji vode ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, jer je u toku turistička sezona, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Saobraćaj je pojačan na putevima koji vode ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, jer je u toku turistička sezona, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Prema podacima granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se do 30 minuta. Van gradskih sredina saobraćaj je umerenog, odnosno osrednjeg intenziteta bez posebnih prekida i obustava na važnijim i frekventnijim putevima.

I na naplatnim rampama i graničnim prelazima se prolazi bez dužeg zadržavanja, navodi se u saopštenju. U toku je turistička sezona kada je vreme zadržavanja na graničnim prelazima često promenljivo.

U noći između 28. i 29. jula, od 22 do šet sati ujutru, radiće se na čišćenju i pranju mosta "Gazela". Tokom radova za saobraćaj će biti zatvorene zaustavne i preticajne saobraćajne trake u oba smera, a saobraćaj će se obavljati voznom saobraćajnom trakom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija