Dajrekt Media grup postala vlasnik 10 odsto Pinka

Dajrekt Media d.o.o. postala je vlasnik 10 odsto kapitala Pink Internešnal kompani (Pink International Company), saopšteno je danas. 
Dajrekt Media d.o.o. postala je vlasnik 10 odsto kapitala Pink Internešnal kompani (Pink International Company), saopšteno je danas.

"O promenama u vlasničkoj strukturi, Pink International Company je kroz ustaljenu zakonsku proceduru obavestila Regulatorno telo za elektronske medije i druga nadležna tela", navedeno je u saopštenju Pinka.

Kako je precizirano o svim strateškim i programskim pitanjima korporacije odlučivaće se, kao i do sada, na nivou Upravljačkog borda Pink International Company.

Dajrekt media group je regionalni medijski sistem koji posluje u osam zemalja Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji i Bugarskoj, a 14 godina posluje u oblastima medija i komunikacija. Bila je u vlasništvu bivšeg gradonačelnika Beograda i lidera Demokratske stranke Dragana Đilasa, ali je 2013. godine prodata bugarskom biznismenu Krasimiru Gergovu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija