Pešak teže povređen u udesu u Petrovaradinu

Jedna osoba je teže, a dve su lakše povređene u udesima koji su se tokom jučerašnjeg dana dogodili u Novom Sadu.
Jedna osoba je teže, a dve su lakše povređene u udesima koji su se tokom jučerašnjeg dana dogodili u Novom Sadu.

Na uglu Bulevara cara Lazara i Ulice cara Dušana na Limanu IV, oko 14 časova u sudaru su lakše povređeni žena stara 57 godina i muškarac star 30 godina. Ekipa Hitne pomoći zbrinula ih je na licu mesta i prevezla u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

U udesu koji se juče oko 19:20 časova dogodio u Ulici Račkog u Petrovaradinu teško je povređen pešak. Kako navode u Hitnoj pomoći, on je u besvesnom stanju prebačen na Odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

  • Jana

    21.09.2015 14:44
    Suprug i ja smo naisl nakon nekoliko minuta udesa u Petrovaradinu. Odma smo stali i ponudili pomoc. Hitna pomoc je vec bila pozvana. Naisao je jedan momak na biciklu, koji je pritom i vatrogasac i momentalno stavio povredjenog u koma poziciju. Vozac auta je bio u soku jer mu je povredjena osoba iskocila pred auto i nije mogao nista. To je potvrdila i devojka koja je bila u setnji sa dve kuce. Sve u svemu, zelim da pohvalim ekipu Hitne pomoci koja je zaista bila brza. Pojavila se kao u filmu sto se pojavljuju. Kao da je bila iza coska. Suprug i ja smo nakon njihove hospitalizacije muske osobe napustili mesto jer nije imalo smisla da i mi cekamo policiju jer zaista nismo nista videli ali smo stali da pomognemo. Nadam se da je povredjeni preziveo i da njegovo stanje ide ka oporavku.
  • pezos

    21.09.2015 12:59
    zipa
    kod pijace
  • 21.09.2015 08:25
    Zna li neko gde se desilo ovo u Račkog?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija