Deca pronašla ljudsku lobanju preko puta škole

Deca iz osnovne škole u selu Vraneši, između Kraljeva i Vrnjačke Banje, pronašla su na livadi preko puta škole ljudsku lobanju.
Deca iz osnovne škole u selu Vraneši, između Kraljeva i Vrnjačke Banje, pronašla su na livadi preko puta škole ljudsku lobanju.

Prema rečima očevidaca, niko ne zna kako se ona tu stvorila, jer drugih delova tela nema.

"Deo lobanje, pošto je prednji deo bio smrskan, stajao je na livadi iza prodavnice. Deca su izašla iz dvorišta i počela da beru kruške preko puta. Odjednom smo čuli galamu, i jedno dete je dotrčalo do prodavnice i reklo nam da je iza ljudska glava. Pogledali smo i odmah pozvali policiju", kaže za "Blic" meštanin Slavko Ivanović.

Kako list saznaje u policiji, forenzičari će obaviti uviđaj kako bi utvrdili kome lobanja pripada. Pored lobanje je bilo i životinjskih ostatka, najverovatnije od nekog kopitara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija