FOTO: Nestali dečak iz Ribnice pronađen u Čačku

Mihajlo Savić (15) iz Ribnice kraj Kraljeva, koji je u petak nestao, pronađen je živ i zdrav oko 21 sat u Čačku, potvrdio je Dragan Savić, otac dečaka.
Mihajlo Savić (15) iz Kraljeva, koji je u petak nestao, pronađen je živ i zdrav oko 21 sat u Čačku, potvrdio je Dragan Savić, otac dečaka.

"U Čačku su ga pronašli pre jedno sat vremena. Preko Fejsbuka smo pustili oglas da ga tražimo i tako smo ga i našli. On je dobro, trenutno smo u kolima vraćamo se za Kraljevo", rekao je za Blic otac dečaka.

Prema rečima njegovog oca, još uvek ne znaju zašto je Mihajlo otišao od kuće.

"Do Čačka je stigao stopom. Išao je relaciju po relaciju, a zašto je otišao tek ćemo da vidimo. Važno je da je dobro", kratko je rekao Dragan Savić.

Podsetimo da je Mihajlo poslednji put viđen u petak u školi, a na sebi je imao plavu jaknu kao na fotografiji.

U policiji je potvrđeno da se otac u petak obratio za pomoć i da je prijavio da mu se sin ne javlja na telefon.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija