Pada presuda Darku Šariću za šverc droge?

Darku Šariću, koga je Posebno odeljenje Višeg suda u Beogradu osudilo na 20 godina zatvora zbog organizovanja kriminalne grupe koja se bavila švercom narkotika, suđenje će biti ponovljeno, saznaje nezvanično "Politika".
Veće Apelacionog suda koje je odlučivalo po žalbama na prvostepenu presudu donelo je odluku da se ona ukine u odnosu na Šarića, a postupak ponovi pred prvostepenim većem, kaže sagovornik lista.
 
- U odnosu na neke okrivljene presuda je potvrđena, dok su neki, zbog apsolutne zastarelosti krivičnog gonjenja, oslobođeni optužbi. Presude su potvrđene svedocima saradnicima Drašku Vukoviću, Radanu Adamoviću i Nebojši Joksoviću - navodi sagovornik upućen u predmet.
 
U Apelacionom sudu juče nisu želeli da potvrde ove informacije, ali je nezvanično rečeno da je "pismeni otpravak presude urađen i da treba da se sačeka nekoliko dana dok ne bude ekspedovan iz suda".
 
Prvostepenom presudom, većinom glasova tročlanog sudskog veća Posebnog odeljenja beogradskog Višeg suda Darko Šarić je osuđen na 20 godina zatvora zbog organizovanja kriminalne grupe koja se bavila trgovinom narkoticima, podseća "Politika".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija