Nevreme promašilo Srbiju i otišlo prema Rusiji

Evropski meteorolozi predviđali su da će nas danas pogoditi nevreme jače nego juče i da će padati grad veličine 10 centimetara.

Srećom, nevreme je zaobišlo Srbiju i otišlo dalje prema Rusiji.

Upozoravano je da će se tokom popodneva nad Srbijom razviti gradonosni oblaci i da će padati grad veći nego juče. Takođe, tvrdili su i da će duvati jak vetar koji će nositi sve pred sobom, i da će Srbija ponovo uživo gledati tornado
Opasni oblaci napustili su područje Balkana.

- U Srbiji se danas očekuju pljuskovi i grmljavina, ali oluja neće sigurno biti jaka kao juče. Postojala je opasnost da nas opet zahvati jako nevreme, ali je oluja otišla dalje - rekao je meteorolog Đorđe Đurić za Alo.

Podsetimo, juče je Srbiju zahvatilo jako nevreme koje je napravilo veliku materijalnu štetu. U Beogradu je za manje od sat vremena čak četiri puta padao grad veličine golf loptica, dok je Pančevo pogodio tornado.

  • Zvonko

    22.06.2016 07:54
    Tod hitno pomoci rusiji sa protivgradnim raketama. Sve sa preplacenim operaterima...
  • Šone

    21.06.2016 20:26
    Evo, ja se zvanično obraćam kukavičkom nevremenu da se okane ćorava posla i ne udara na bratsku Rusiju, već da tuče nas - ako sme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija