VIDEO: Očekuju se gužve na putevima, moguća zadržavanja na rampama

Saobraćaj u Srbiji će biti pojačanog intenziteta, posebno na autoputevima, što zahteva veću opreznost u vožnji, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na graničnim prelazima trenutno nema dužih zadržavanja od 30 minuta. Na naplatnim rampama trenutno nema zadržavanja, ali zbog pojačanog saobraćaja tokom dana može doći do dužeg zadržavanja.

U petak 19. avgusta, od 12 do 13:30, na nadvožnjaku preko pruge i puta na deonici Požega-Užice, Ariljska petlja, vršiće se ispitivanje probnim opterećenjem nadvožnjaka. Za to vreme biće zatvorene obe trake nadvožnjaka.

Do 31. avgusta na autoputu Beograd - Niš biće zatvorene zaustavne trake u oba smera zbog postavljanja privremene saobraćajne signalizacije i radova na izgradnji čeone naplatne rampe Vrčin, navodi AMSS.

Zbog izgradnje robne kuće Ikea do 1. oktobra će doći do izmene režima saobraćaja od naplatne rampe Bubanj Potok do izlaza Tranšped, u pravcu ka Nišu. U narednom periodu za saobraćaj će ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, a petkom, subotom i nedeljom samo zaustavna saobraćajna traka.

Noćas se na granici sa Makedonijom u proseku čekalo nešto više od sat vremena, a kako je to izgledalo, možete pogledati u nastavku:

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija