Mladić teško ranjen u sačekuši u Čačku

S. I. iz Čačka teško je ranjen u pucnjavi koja se u sredu oko 17.30 sati dogodila u ovom gradu.

Portal beogradskog lista navodi da je Čačanin pogođen u stomak u prolazu zgrade u kojoj živi, a nakon toga prebačen je u čačansku bolnicu.

“Mladić je primljen u bolnicu sa prostrelnom ranom ispod desnog rebarnog luka. Ima teška oštećenja unutrašnjih organa i životno je ugrožen“, rekla je dr Biljana Kočović, portparolka Opšte bolnice u Čačku.

S. I. su napala dvojica mladića od kojih je jedan pucao iz pištolja.

Prema prvim rezultatima istrage, radi se o sačekuši, a proverava se da li je u obračunu učestvovala i treća osoba koja je napadače čekala u kolima.

Pripadnici kriminalističke policije trenutno obavljaju uviđaj.

  • tarda

    25.08.2016 07:50
    koji frajeri pazi sakrivaju se beze kukavice su turci nabijali zive na kolceve da nikad vise nebi srali ni na usta ni na dupe jer takav narod netreba da zivi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija