Jeremić: Neću biti Vučićev kandidat na izborima

Bivši ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić izjavio je da je besmislica da će on biti kandidat Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.

"Besmislica je da ću biti Vučićev kandidat na predsedničkim izborima. Ma šta ko o tome trenutno mislio i govorio, Vučićev kandidat će biti Aleksandar Vučić", rekao je Jeremić za današnji Blic.

Na pitanje hoće li se kandidovati za predsednika Srbije, on je kazao da mu posle kandidature za UN i zahtevnog perioda potrebno neko vreme za introspekciju i odmor, ali i da je važne odluke uvek nastojao da ne donosi bez korenitog promišljanja i savetovanja sa ljudima koje poštuje, uključujući svoju porodicu.

Govoreći o trci za prvog čoveka UN, Jeremić je kazao da misli da je ostvaren dobar rezultat, s obzirom da je bio drugorangirani u ukupnom plasmanu i da veruje da će taj uspeh olakšati put budućim međunarodnim inicijativama Srbije. 

  • Tacno tako...

    16.10.2016 10:40
    Takooeee.
    Onaj ce sam sebe kandidovati.
    Postaviti kao Milosevic Sainovica, Tadic-Cvetkovica...opterecenje medjunarodnim problemima... iiii ? Fljus.
    Vec vidjeno 3 puta
  • ns

    16.10.2016 10:04
    ns
    Sta ima da budes Vucicev kandidat?. Uzmi budi narodni kandidat i pobedi! Ti si jedini koji je makar nesto uradio i koga ipak znaju i cene u svetu. Osim profesora Zeca , koji je teoreticar koji baci koju pametnu, a ipak ne zeli da preuzme odgovornost, ti si ipak podoban covek za ovo mesto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.