Lopovi iz leskovačkog vrtića ukrali 200 kašika

Još nepoznati lopovi obili su noćas leskovački dečji vrtić "Cvrčak" i iz njega odneli samo 200 kašika, zapravo, sve kašike koje je posedovao taj vrtić.

Prema rečima Jasmine Anđelković, direktorke leskovačke Predšolske ustanove "Vukica Mitrović" u čijem se sastavu nalazi "Cvrčak", obijena su bočna ulazna vrata od trpezarijskog dela, ulaza koji se koristi samo za dostavu hrane.

"Naši zaposleni su jutros primetili obijena vrata i nedostatak kašika i odmah pozvali policiju. Imali smo ranije sitnije krađe u dvorištima vrtićima, ali ovakvu krađu nikada do sada", kaže Anđelkovićeva.

Naglašava da je ceo objekat pod video nadzorom, što će, kaže, verovatno olakšati posao policiji.

Portparol PU Leskovac Boban Zdravković potvrdio je za "Alo" ovu nesvakidašnju krađu i rekao da se za počiniocima traga.

Lopovi su odneli specijalne kašike, srednje veličine, prilagođene za svaki dečji uzrast. Ipak, deca danas nisu ostala bez obroka jer je "Vukica Mitrović", ustanova koja je prošle godine proglašena za najbolju u Srbiji, imala rezervne u svom magacinu.

  • Komplet

    21.10.2016 09:46
    Pretpostavljam da su sledeće viljuške.
  • poznata

    20.10.2016 18:14
    istina ili izazov igra?
    svakako apsolutno neprimereno
  • mareNs

    20.10.2016 17:40
    prti
    ajde da se sredimo svi krčmarice šike daj, muzika nam sada svira dopa ni na ni na naj ..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija