Stefanović: Na oružju DNK najmanje tri osobe

Ministar policije Nebojša Stefanović potvrdio je danas da su na oružju nađenom u blizini porodične kuće premijera Aleksandra Vučića u Jajincima nađeni DNK tragovi najmanje tri osobe.

"Nađeni su mešani, parcijalni tragovi", rekao je Stefanović ističući da su tragovi bili jedni preko drugih i da će ih biti teško uzorkovati i identifikovati.

Dodaje i da nisu svi tragovi nađeni na svim komadima oružja.

"Veoma je malo verovatno da je neko samo doneo oružje u šumu, postoje dva ili tri scenarija šta se desilo", izjavio je Stefanović.

Prema njegovim rečima, postoje osobe za koje se veruje da mogu da pomognu u istrazi.

Kako je istakao, "zolja" je proizvedena verovatno u fabrici namenske industrije u Srbiji tokom SFRJ i ona je, kako kaže, "dospela" u Doboj.

U blizini porodične kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića u Jajincima kod Beograda u subotu uveče je otkriveno oružje. Pronađeni su raketni bacač "zolja", četiri ručne bombe, 100 komada municije kalibra 7,62 mm, četiri ili pet metaka za automatsko oružje i 15 metaka nepoznatog kalibra. 

  • Vlada

    31.10.2016 17:15
    ---
    Samo t-o-t-a-l-n-i diletant može da izlazi sa izjavama pred javnost pre završene istrage.
  • maxmad

    31.10.2016 16:33
    pitajte seselja
    pa vucic je to zakopao devedesetih dok je sa seseljom razradjivao plan 'karlobag-ogulin-virovitica'...ne razumem cemu toliko cudjenje...
  • Gledalac

    31.10.2016 15:25
    Premijera je možda uspela na babama, ali reprizne predstave su ispod svakog nivoa.
    To, da policija nakon dojave ne ćuti, ne snima i ne prati ko se vrzma oko oružja, nego odmah nadigne medijsku pompu - dovoljno govori o predstavi kao i o čvrstini položaja "izglasane" partije.
    "Jadan, kukavac, hoće da nam ga diraju.... sram ih bilo!"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.