Eksplodirao parni kotao u školi u Leskovcu, nema povređenih

Parni kotao u Hemijskoj školi "Božidar Đorđević Kukar" u Leskovcu eksplodirao je jutros i razneo deo krova na kotlarnici, ali, na sreću, nema povređenih.
Kako piše "Blic", direktor škole Tane Kurtić kaže da se havarija dogodila nešto pre 7 časova dok su u školi bili samo pomoćni radnici.
 
"Do havarije je došlo u kotlu peći marke "Eko start" iz Knjaževca. Nije došlo do velikog oštećenja krova, samo su se crepovi pomerili. Obavestio sam Školsku upravu, a danas ću, nadam se, naći hitno rešenje s lokalnom samoupravom", kaže Kurtić.
 
Svih 800 učenika vraćeno je kućama zbog hladnih radijatora. 
 
Kotlarnica nije, inače, u sklopu škole, već pored školskog objekta.
  • Darinko

    16.01.2017 18:43
    Verovatno....
    ......je jadni čovek zaduzen za kotlarnicu i čuvar i majstor u skoli i odrzavanje dvorista....a kotlarnica neka pazi sama sebe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija