VIDEO: Voz iskliznuo iz šina, povređena četiri radnika "Železnica Srbije"

Četiri radnika "Železnice Srbije" povređena su kada je teretni voz iskliznuo iz šina u ataru sela Troponje kod Svilajnca.
Do nezgode je došlo jutros oko 4:30 sati kada se prevrnuo jedan od vagona voza na relaciji Despotovac-Svilajnac u kome su se nalazili radnici.
 
Jedan od povređenih radnika je, zbog opekotina, zadržan na lečenju u Opštoj bolnici u Ćupriji, dok su ostali pušteni na kućno lečenje.
 
Voz je prevozio ugalj za Termoelektranu u Svilajncu, izjavio je generalni direktor Javnog preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja "Resavica" Stevan Dželatović.
 
U toku je postupak utvrđivanja uzroka nezgode.
 
  • Daca

    02.03.2017 18:46
    Ugalj
    Reforme uspele! Svaka vam cast....
  • sef stanice

    02.03.2017 15:42
    Pod hitno formirati radnu grupu i doneti novi zakon o brzini vozova od 10 Kmh i spreciti bahato jurcanje vozova kroz Srbiju od 30 Kmh.
  • speed

    02.03.2017 13:11
    Mora da je jurio prekoracivsi brzinu od 20 km/h .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.