VIDEO: Proradila muzička fontana na Slaviji

Generalna proba muzičke fontane na Slaviji počela je prikazivanjem svih specijalnih efekata koje ovaj novi gradski spomenik ima.
Beograđani su večeras mogli videti raznobojna svetla, vodoskoke i čuti muzičke numere od opere, preko stranih rok hitova do poznatih stihova Đorđa Marjanovića "Beograde, svi vole tvoje nasmejane ulice". 
 
Fontana na Slaviji će "najnormalnije raditi" od utorka, a moći će normalno da funkcioniše i zimi, jer ima ugrađene grejače. 
 
 
Njena izgradnja koštala je 1,8 miliona evra, a proizvedena je u Grčkoj. Muzika koju su prolaznici mogli da čuju prethodnih dana, biće emitovana i narednih 15 dana. Sprema se plej-lista sa pesmama koje se tiču Beograda i u narednih 14 dana počeće da se emituje muzika. 
 
Gradski čelnici rekli su i da je potrebno vreme kako bi se uskladila melodija sa "koreografijom mlaznica". Muzika će biti emitovana dva puta dnevno tokom radnih dana, odnosno od devet do 11 sati pre podne i od 20 do 22 sata uveče, a vikendom od devet do 12 i od 18 do 22 časa. 
 
U parku, koji će biti izgrađen između Kralja MIlutina i Slavije, biće i totem, koji će tokom vikenda dva sata biti otvoren za decu, kako bi pokretom ruke mogla da menjaju visinu slapova.

  • Igor

    08.06.2017 13:01
    ljubomora
    fontana je predivna... Beograd blista, ovde su ljudi vredni i radni...vi samo kukate.. a sto je jad i beda u NS sami ste krivi..Lencuge...zavidni sedite i cekate da vam sve padne sa neba a ljubomora vas razdire jel bi ste sve na svetu dali da pobegnete iz te palanke u srpsku metropolu!
  • /

    06.06.2017 11:34
    /
    pa ovo nije fontana nego ringispil
  • Deyan

    06.06.2017 10:59
    Fontana kojoj se ne može prići.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija