Pokušaj da se Siniša Mali retroaktivno izbriše iz ofšor firmi

Advokatica gradonačelnika Beograda Ana Panajotova tražila je od bugarskog poslovnog registra da je retroaktivno upiše kao vlasnicu i direktorku kompanija preko kojih je Siniša Mali kupovao stanove na bugarskom primorju i čiji je i dalje direktor, ali je registar odbio da obavi takvu promenu, piše danas Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK).
Kako se navodi u tekstu koji se pozivl na jedan portal iz Bugarske, takav retroaktivni upis promene u bugarskom registru oslobodio bi Sinišu Malog brojnih sumnji budući da je Agencija za borbu protiv korupcije potvrdila da je on bio direktor tih ofšor kompanija i da je to izbegao da joj prijavi.
 
KRIK dodaje da je Mali, kao direktor dve ofšor kompanije sa Britanskih Devičanskih Ostrva 2012. godine kupio dve bugarske firme i preko njih kupovao apartmane u luksuznom letovalištu "Sveti Nikola" u Bugarskoj. 
 
Opširnije možete pročitati u tekstu KRIK-a OVDE.
  • GerilaC

    06.06.2017 18:10
    Kad će početi...
    "Dok narod umire od gladi,dok se djeca ubijaju jer nemaju uslove da žive"
    Ranije se to rešavalo ispravnije, ruka se podizala na spodobe, a ne na sebe!
  • Neka

    06.06.2017 16:00
    Dok narod umire od gladi,dok se djeca ubijaju jer nemaju uslove da žive,ove ovakve spodobe rade šta im je volja.
  • Marko

    06.06.2017 14:32
    A šta opozicija da radi u zemlji u kojoj većinu boli patka za politiku ne izađu čak ni na izbore a većina glasa za ove? Problem je u ljudima, takozvanom narodu. Ne može niko da vas spasi osim vas samih. Stalno se čeka da neko uradi vaš posao umesto vas. Ne ide to tako nigde. Osvrnite se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija