Tadić otkazao obraćanje jer nije bilo novinara

Lider SDS Boris Tadić otkazao je danas, uoči njenog početka, zakazanu konferenciju za novinare nezadovoljan zbog malog interesovanja novinara za njegovo obraćanje, kao i zbog toga što nije bilo nijedne kamere.
Na zakazanoj konferenciji, na koju su došle dve novinarke, Tadić se nije ni pojavio, a portparol SDS Konastantin Samofalov rekao je da je Tadić otkazao obraćanje, budući da se "niko od novinara nije pojavio, izuzev predstavnika dve agencije, bez kamera". 
 
Samofalov kaže da je neverovatno da dan nakon objavljivanja fotografija na kojima se "građani i novinari razvlače kao ovce po ulicama Beograda na Vučićevoj inauguraciji, nijedna novinar ne dođe na konferenciju za novinare jedne parlamentrane opozicione stranke", navodeći da time mediji implicitno podržavaju postupke aktuelne vlasti. 
 
Naveo je da je planirano da tema današnje Tadićeve konferencije za novinare bude "nasilje koje sprovodi Vučićeva vlast".
  • Zorule

    16.06.2017 08:40
    Promasaj
    Covek je dosta gresio. Ali saradnja sa gos. Cankom i gos. Jovanovicem mu nije trebala.
  • Mile

    16.06.2017 06:44
    Zasluzio je on I gore , sa sve njegovom lopovskom kamarilom, oni su I doveli dovde, ako toga nije svestan zao mi je. On je rekao sta je imao i to odradio jako lose.
  • Stanko

    16.06.2017 06:43
    Јао жалости
    Како смо ускраћени изјава једног великог демократе и борца за властити џеп. Ко ће нам после бити крив за назадовање Србије?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.