EPS traži novo poskupljenje struje od 1. oktobra

Elektroprivreda Srbije uputila je zahtev Agenciji za energetiku Srbije (AERS) za povećanje cene struje za dva odsto, saopštilo je Ministarstvo energetike.
Ukoliko Agencija usvoji zahtev EPS-a, nove cene električne energije važiće od 1. oktobra i za prosečnog potrošača mesečni račun bio bi uvećan za 68 dinara.
 
Navodi se da je zahtev upućen nakon analize sa ekspertskim timom Svetske banke, u skladu sa planom finansijske konsolidacije. 
 
Podseća se da 70.350 domaćinstava u Srbiji ima pravo na pomoć - besplatnih 120 do 250 KWh električne energije mesečno, u zavisnosti od broja članova domaćinstva.
  • zli

    30.08.2017 23:11
    No.1
    ...ali Mile nije očekivo,da je kleti virus već u njemu
  • markoni

    30.08.2017 21:33
    savest
    Nana
    Što se tiče savesti pitajte onoga koji vam je skinuo 10% i pritom vas svaki dan nešto laže,a ima i masla u poskupljenju.Pritom te pare neidu za plate nego za podmirenje državnog aparata ! Sad se zapitatajte da li ga grize savsest,i kome će te sledeći put dati glas ?
  • andrija

    30.08.2017 21:23
    stranačko preduzeće
    ha ha poskupljenje, ništa novo, kad nema ekonomije kako drugačije, propadanje države, nemora da se krade struja, nekome se samo obriše račen.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.