Uhapšen zbog ometanja Prajda

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Simi Redžepoviću koji je danas uhapšen zbog izazivanja incidenta tokom održavanja Parade ponosa u Beogradu.

On se tereti za krivično delo "pripremanje dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Srbije".

Povodom ovog slučaja, policija i tužilaštvo se još nisu oglasili.

Redžepović je od ranije poznat policiji zbog izazivanja incidenata i više krivičnih dela prevare i lažnog prijavljivanja, a javnosti je poznat da se na skupovima pojavljuje u uniformi i obeležjima Jedinice za specijalne operacije.

  • Anti

    18.09.2017 06:26
    Nevreme reklo sve
    Je'l nas sad neće bombardovati? Demokrate smo, a?
  • izovljavanje nad gra

    17.09.2017 21:39
    ovi ometali i zaustavili zivot u gradu. Razjurite sve iz frada na periferiju na odredjenomesto. Za svakog Kurtu gradjani ispastaju kao da i bez njih nemaju haos saobracajni.
  • Branislav

    17.09.2017 19:46
    Kako se stite pripadnici lgbt populacije u Vucicevoj Srbiji - svaka cast !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.