Svečani doček srebrnih košarkaša večeras od 19h u Beogradu

Svečani doček košarkaške reprezentacije Srbije, koja je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u košarci u Istanbulu, održaće se danas u 19 časova na platou ispred Starog dvora u Beogradu.
To je najavio gradonačelnik Beograda Siniša Mali koji je pozvao građane da se okupe u što većem broju.
 
"Čestitam našim momcima na borbenosti i hrabroj igri, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Srbija je poznata po kvalitetnoj košarci, a ovi momci su naša nada i novi heroji naše zemlje. Ovo je neverovatan uspeh s obzirom na to da je ovo prva medalja na evropskom šampionatu posle mnogo godina, tako da su pokazali da Srbija jeste zemlja košarke", rekao je Mali.
 
Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Istanbulu, pošto je u finalu izgubila od Slovenije sa 93:85.
  • Mile

    18.09.2017 09:12
    Ali kako je Sale iskulirao Brnabicku to je najjaci gaf od sinoc ,za pehar !!!
  • ja

    18.09.2017 09:03
    Sport me uopste ne zanima ali zato veoma uzivam u kunjavi i placu na RTS-u. Kao da je dan tj. noc zalosti zbog srebrne medalje. A povrh svega su primitivni RTS-ovi komentatori u studiju na temu "jadnih 1,5 milion Slovenaca kod kojih nema kosarkaske buducnosti itd..."
  • Faul

    18.09.2017 08:31
    Može i ovako
    Da dolaze sudije sa utkamice, pa i da odem...
    Na doček obavezno poneti pakovanje maramica. Za Plačka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.