Srbija ponovo pokušala da prevari Rusiju, novo ograničenje uvoza robe

Rusija je rešila da ograniči uvoz robe iz Srbije, zbog sve češćih slučajeva neispravnih proizvoda.
Ruska sanitarna služba Roseljhoznadzor naglasila je da će preduzeti zaštitne mere zbog zaraženih proizvoda koji stižu iz naše zemlje. Agencija je upozorila da te mere mogu biti i radiklane ukoliko se ponovi situacija. 
 
Kako se navodi, razlog za ovo upozorenje je najnovija isporuka voća u Rusiju i zemlje evroazijske unije, koje su bile zaražene. 
 
Dalje, Roseljhoznadzor navodi, da je od avgusta do septembra 2017. godine bilo čak 12 slučajeva zaražene robe. Reč je bilo uglavnom o nektarinama, šljivama, breskvama. 
 
"Smatramo da je neophodno da se nastavi zajednički monitornih proizvoda i prerađevina i da se reguliše roba namenjena izvozu u Rusiju. Karantini se takođe moraju kontrolisati češće. U suprotnom, bićemo primorani da preduzmemo restriktivne mere kada je reč o uvozu proizvoda koje su poreklom iz Srbije", saopštio je Roseljhoznadzor.
  • NS49

    27.09.2017 08:27
    Mi jedemo te vraćene breskve i za sada smo živi i zdravi a budale koji misle da su Rusi zaostala zemlja jako se varaju jer oni imaju puno dobro obrazovane ljude i očigledno kvalitetne laboratorije i nisu to pijani Rusi da ih možeš podkupiti flašom rakije. Samo nam pojedinci, a ima ih sve više ruše ugled Srbije.
  • Nervirach

    25.09.2017 18:54
    Koliko su tek nas rusi izjebali.
  • Blajv

    25.09.2017 12:36
    @Limanac

    Ahahahahaa, Srbija država.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.