Dvanaestogodišnji Nišlija ukrao autobus i vozio ga kilometrima

Jedan dvanestogodišnji Nišlija ukrao je autobus i vozio ga po čitavom gradu, sve dok ga nije zaustavila saobraćajna policija.
Iako se kretao najprometnijim saobraćajnicama, mališan nije "zakačio" ni pešake ni druga vozila, pa je ukradeni autobus bez ogrebotine vraćen vlasniku.
 
Ovaj nestašluk, koji je mogao skupo da košta i vozača i druge učesnike u saobraćaju, proći će bez kazne jer su deca mlađa od 14 godina krivično neodgovorna.
 
Kako "Telegraf" saznaje, nesvakidašnja krađa dogodila se u nedelju nešto posle 12 sati u Beogradskoj ulici, u blizini glavne autobuske stanice. Dečak se ušunjao u autobus požarevačkog prevoznika upalio motor i krenuo u "promenadu".
 
Šef niške poslovnikce ovog prevozničkog preduzeća Srđan Cekić, priznaje da se šokirao kada je saznao ko im je ukrao autobus.
 
Dečaka je patrola saobraćajne policije zaustavila u Hilandarskoj ulici s obzirom na to da im je bilo čudno to što se autobus našao na tom mestu gde nije ruta javnih prevoznika. S obzirom na to da kradljivac ima samo 12 godina, umesto krivične prijave, policija je samo o događaju obavestila Više javno tužilaštvo.
 
Za sada nema informacija gde je i kako maloletnik stekao vozačko znanje. Jedino što se zna da je reč o detetu bez roditeljskog staranja o kome brine hraniteljska porodica.
  • dobrotvorka

    17.10.2017 18:51
    Antonije Pušić
    Pričaju Novljani da je i on kao školarac, uradio isto to.
  • boki2

    17.10.2017 18:43
    to je dokaz da za tu "D"kategoriju nije potrebno neko znanje i iskustvo treba jedino znati kako se otvaraju vrata čim i deca znaju kako se vozi bus šta pričati mali ide odma Beč da se čeliči ha ha ha strašno da smešnije nemože biti dokle dokle nema se šta reći horor da se ovo dešava nemam reči strašno štrašno malo smešno a u stvari žalosno
  • Mišel Muton

    17.10.2017 13:14
    Bilo kako bilo bravo za malog!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija