Velika oružana krađa vodova i goriva na pruzi Resnik - Valjevo

Na železničkoj deonici Resnik – Valjevo dogodilo se nekoliko velikih krađa, saopštila je kompanija RŽD Internešnal.
Velika oružana krađa vodova i goriva na pruzi Resnik - Valjevo
Foto: 021.rs
Kako se navodi, između stanica Lazarevac i Vreoci, u noći između 27. i 28. oktobra podizvođačkoj kompaniji "ATM" ukradeno je tona voznog voda, a istovremeno, kompaniji "RŽD Internešnl" je ukradeno 280 litara dizel goriva. Sledeće noći, u stanici Lazarevac, preteći oružjem radnicima obezbeđenja, grupa kriminalaca je ukrala još 330 litara goriva. 
 
U saopštenju se navodi da su razmere krađa ugrozile rokove za izvođenje radova na pruzi Beograd – Bar. 
 
To nije prvi slučaj krađe na gradilištima "RŽD Internešnala", jer je krađa kablova 2015. godine ugrozila bezbednost saobraćaja vozova na deonici Beograd - Pančevo. 
  • slicnost

    30.10.2017 15:13
    Nigerija .
  • Wnj

    30.10.2017 13:48
    Kriminalci koji prete oružijem zbog 330 lit goriva tj manje od 400 eur po maloprodajnoj ceni?! To su malo jači kriminalci i malo jače obezbeđenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija