Sto najboljih radnika Ministarstva rada dobija po 10.000 dinara

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Udruženje osiguravača Srbije proglasili su danas 100 najboljih radnika u svakoj od oblasti u nadležnosti Ministarstva i dodeli im novčane nagrade u vrednosti od 10.000 dinara.
Sto najboljih radnika Ministarstva rada dobija po 10.000 dinara
Foto: 021.rs
Ministar za rad Zoran Đorđević, istakao je da su nagrađeni oni zaposleni koje su rukovodioci predložili i prepoznali da su zaslužni za uspeh u Ministarstvu. Prema njegovim rečima, uspeh nije bio jedino merilo za dobijanje nagrade, već i kolegijalnost, ali i način na koji su pristupali poslu.
 
Podsetio je da su zaposlenima u Ministarstvu povećane plate od pet do 10 odsto, navodeći da se nada da će njihova plata u narednom periodu biti veća.
 
Istakao je da se zaposleni u njegovom Ministarstvu susreću sa brojnim problemima od reorganizacije, sistematizacije, broja ljudi, dodajući da, mimo visine plate, zaposleni se najviše žale da im fale kadrovi.
  • He he he

    05.01.2018 18:23
    Za koji konkretno REZULTAT u radu su nagradjeni?
    Zna li se? Ili se narodne pare dele za iskazanu kolegijalnost?
    Pa ne plaća ga narod da bude kolegijalan, već da u radu postigne REZULTAT.
    I šta kažu? Fali im još izvršilaca? I veće plate?
  • oooooo

    05.01.2018 17:23
    oooooooo
    ovo su uvlakaci naprednjacki dobili cestitku
  • borivoe

    05.01.2018 15:44
    Najbolji botovi jedu sendvic uz jogurt.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.