U toku potraga za ženom koja je automobilom udarila u ogradu mosta kod Beške, pa skočila u Dunav

Bugarska državljanka Vera Marinov Ivanova (38), skočila je u utorak oko 13 časova u Dunav sa mosta kod Beške.
U toku potraga za ženom koja je automobilom udarila u ogradu mosta kod Beške, pa skočila u Dunav
Foto: 021.rs
Policija još traga za njom.
 
Tridesetosmogodišnja Bugarka je, kako javljaju "Novosti", "tojotom" u kojoj je putnik bila i njena majka Margarit Sandau, prethodno pokušala da probije zaštitnu ogradu. 
 
"Upravljajući "tojotom" iz pravca Beograda prema Novom Sadu, Vera Marinov Ivanova je dva, tri puta namerno udarila u metalnu zaštitnu ogradu, ali nije uspela da je probije", rekao je za "Novosti" izvor iz istrage.
 
Prema priči očevidaca, Vera je zaustavila kola dok su još bile na mostu. Izašla je napolje i navodno majci rekla "da mora da skoči". Ova je pokušala da je odvrati, ali u tome nije uspela.
 
Nekoliko vozača je u tom trenutku bilo na mostu, pa su odmah pozvali policiju i ispričali šta se dogodilo. 
 
Vera i njena majka su se, prema dosadašnjim saznanjima, kretale iz pravca Beograda prema Novom Sadu, i kroz Srbiju su, kako se pretpostavlja, bile u tranzitu. Prema još nepotvrđenim informacijama, išle su u Nemačku, gde obe rade.
  • Pupi

    07.03.2018 07:37
    Ovaj Vojvosadjan u svakoj corbi mirodjija...
  • Negujmo...

    06.03.2018 23:17
    Ali koji je pajser ovaj Vojvosadjanin... pa loze te gari od prvog vagona...
    A ti se primio
  • Комша

    06.03.2018 22:03
    Прошао сам данас поред њих. Било је то у траци од НС до Бг, а не обрнуто. У пролазу сам мислио да је неко случајно ударио у ограду и ту се зауставио. Ко зна шта јој је, али пад у Дунав са те висине је немогуће преживети.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija