Vođa navijača pretukao devojku i dobio šest meseci kućnog zatvora

Treći osnovni sud u Beogradu osudio je Nikolu Vavića, jednog od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz", na šest meseci kućnog zatvora uz nanogvicu.
Ova presuda je pravosnažna jer su se i Vavić (26) i tužilaštvo odrekli prava na žalbu, a oštećeni u ovom postupku nisu želeli da svedoče.
 
Vavić se u decembru nagodio sa Trećim osnovnim tužilaštvom da za kaznu koju je dobio prizna da je u junu prošle godine ispred jednog beogradskog splava Nataši M. (21) naneo teške povrede udarcem u glavu i zaključio je sporazum o priznanju krivičnog dela teške telesne povrede. 
 
Prema sporazumu, koji je presudom potvrdio sud, on u kućnom zatvoru treba da bude pod elektronskim nadzorom, tj. da oko noge nosi elektronsku nanogvicu. Ako prekrši ograničenja, preti mu zatvor. 
 
Incident se dogodio na obali Save u junu prošle godine, nakon svađe Vavića i dečka devojke koju je povredio osuđeni. Pojedini mediji su pisali da je Vavić devojku tukao pištoljem, ali za to, kako se navodi, nije bilo dokaza, dok je Vavić priznao da je u ruci imao mobilni telefon. 
 
Vavić je odranije poznat srpskom pravosuđu. Bio je osuđen zbog prodaje narkotika, zbog čega je u zatvoru proveo 2010. i 2011. godinu, sve do opšte amnestije 2012. godine.  U aprilu prošle godine je pravosnažno oslobođen optužbi za pokušaj ubistva radnika obezbeđenja splava "Blejvoč" Roberta Radojičića zbog nedostatka dokaza. U januaru ove godine bio je ranjen u nogu nakon tuče ispred jednog noćnog kluba u centru Beograda.
  • Futog

    07.03.2018 16:17
    Www
    Vodja je bio Vucicev telohranitelj!!!
  • Neko

    07.03.2018 15:58
    Cecin sin mu je bratina, tako da...
  • Taktika

    07.03.2018 14:37
    @Budimir Spavić

    Ako ti takav lik kaže da si njegova devojka, onda si njegova devojka, mnogo je jednostavnije (i zdravije) nego raspravljati se sa takvima. Ne bi ni ti mogao lako da ga odbiješ.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija