Saša Janković neće u Savez za Srbiju

Predsedništvo Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića saopštilo je sinoć da nije prihvatljiv predlog Dragana Đilasa za stvaranje "Saveza za Srbiju".
Saša Janković neće u Savez za Srbiju
Foto: Medija centar Beograd
"Predlog nije prihvatljiv jer se bavi formom i podelom funkcija, umesto izgradnjom jasne političke vizije oko koje bi se okupile demokratske snage", navedeno je u saopštenju ovog pokreta.
 
Odluci je prethodio sastanak predstavnika opozicije održan u Beogradu na kojem su Janković, Dragan Đilas, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović, predsednik sindikata Sloga Željko Veselinović i predsednik Levice Srbije Borko Stefanović razgovarali o budućoj saradnji. Prema pisanju Danasa, navodno niko od "saveznika sa beogradskih izbora" jučerašnjim sastankom nije bio zadovoljan.
 
"Veoma mi je žao što je PSG odlučio da ne ide sa nama u Savez za Srbiju. Velika je šteta donekle i za budući Savez", rekao je posle sastanka Borko Stefanović. On je dodao da se nada da će Savez sa PSG-om u budućnosti dobro sarađivati.
 
S druge strane, iz pokreta Saše Jankovića su naveli da je on spreman da sarađuje sa svim demokratski opredeljenim organizacijama i pojedincima u aktivnostima kojima se rešavaju problemi građana Srbije.
 
Razgovori predstavnika koalicije sa beogradskih izbora o načinima nastavka saradnje trebalo bi da budu nastavljeni danas i narednih dana.
  • Vuk

    18.04.2018 20:33
    Vuk
    Jadna li je ova opozicija.
  • Objektiv

    18.04.2018 18:31
    On radi kako mu "oni" kazu, zbog "one" afere. Kao malo hoce, pa malo nece. Providno.
  • Mile

    18.04.2018 18:30
    uobicajno
    Pre izbora, beogradskih, obecavali su kule i gradove... A sada pokazuju kakvi su licemeri i lazovi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija