Jerkov: Šešelj ima aposlutnu podršku vlasti

Poslanica Demokratske stranke u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov izjavila je da činjenica da lider radikala Vojislav Šešelj i dalje sedi u parlamentu kao poslanik govori o tome da uživa podršku aktuelnih vlasti.
"Svaki dan koji Šešelj provede na slobodi je dan u kojem on ima podršku svih vladajućih funkcionera. Ja stvarno ne očekujem da ga tadašnji njegovi istomišljenici, a danas funkcioneri vlasti osude. Nisam naivna i ne očekujem da vlast u Srbiji reaguje na bilo šta što Šešelj danas radi", kazala je Jerkov za Hrvatsku televiziju.
 
Dodala je i da je Šešelj protivzakonito još uvek poslanik, jer je osuđeni ratni zločinac.
  • Piplfoks

    27.04.2018 10:59
    NATO lekcija je za Šešeljeve glasače bila definitivno preblaga i čovečna. To treba bombardovati iz orbite dokle god ih ima.
  • janko

    26.04.2018 13:26
    mi
    Svasta zeni moze pasti na pamet kao na primer ovakve gluposti
  • milica

    26.04.2018 12:52
    milica
    E svašta će i ova da tvrdi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija